Κυριακή 11 Αυγούστου 2019

Παραδοσιακό – ρεμπέτικο γλέντι με τους Bandallusia στην Σύρο..

Το 2ο pre-event του 3ου Stray Art Festival έρχεται με καλοκαιρινή διάθεση και πολύ κέφι

Την κουλτούρα του δρόμου θα προσπαθήσει να αναδείξει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Stray Art Festival, που επιστρέφει τον Σεπτέμβριο στη Σύρο, υποσχόμενο στους φίλους του τρία μερόνυχτα γεμάτα τοιχογραφίες, δρώμενα, performances, φαγητό και μουσική με φόντο το κυκλαδίτικο τοπίο και σκοπό την ανάδειξη της κουλτούρας του δρόμου.

Το 2ο και τελευταίο pre-event πριν από τη μεγάλη στιγμή του φεστιβάλ (20-22/09) έρχεται στις 24 Αυγούστου στις 20:00, με καλοκαιρινή διάθεση και πολύ κέφι.

Η εκδήλωση θα πλαισιώνεται από ένα πολύωρο γλέντι με τους Bandallusia, ένα συγκρότημα που γεννήθηκε το 2011 στο… δρόμο. Αρχικά, η μπάντα αριθμούσε τρία μόνο μέλη, τον Γιώργο, τον Μιχάλη και τον Στέλιο, φίλους από παιδιά, που όποτε αντάμωναν, έπαιζαν από δύο έως είκοσι τραγούδια.
Πηγή: www.koinignomi.gr

Σταδιακά η παρέα της μεγάλωσε και εξελίχθηκε σε ένα εννιαμελές συγκρότημα, που κινείται μεταξύ έντεχνου, παραδοσιακού και ρεμπέτικου τραγουδιού, χωρίς φυσικά να λείπουν από το ρεπερτόριό της Rock, η Reggae και άλλες μουσικές διασκευασμένες και προσαρμοσμένες στο χαρακτήρα της μπάντας.




Web TVΜε κύριο συστατικό τους την ενέργεια και το κέφι επί σκηνής και παντρεύοντας σύγχρονες και παραδοσιακές επιρροές, η Ηλιάνα Πασπάλα (τραγούδι, μπεντίρ), ο Γιώργος Αντώνης (τραγούδι, τουμπερλέκι, νταούλι), ο Ορέστης Γαργουλάκης (φλάουτο, φλογέρα), ο Μιχάλης Χρήστου (λαούτο), ο Κωστής Παναγούλης (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), ο Αποστόλης Σταθόπουλος (ακουστική κιθάρα, μπαγλαμάς), ο Αλέξανδρος Ορφανός (τρομπέτα, ιρλανδικό μπουζούκι), ο Στέλιος Χρυσανθόπουλος (ηλεκτρικό μπάσο, βιολί) και ο Ηρακλής Τσεσμελής (τύμπανα), θα μας ταξιδέψουν σε παραδοσιακούς, έντεχνους και ρεμπέτικους ρυθμούς, χαρίζοντας μας μια ξεχωριστή και πολύπλευρη βραδιά με οδηγό το ξεφάντωμα και την διασκέδαση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Μπαμπαγιώτειο (ΚΕΚ), μία ανοιχτή αυλή στην βιομηχανική καρδιά της Ερμούπολης της Σύρου. Το κοινό γνώρισε τον αναδιαμορφωμένο χώρο από την ομάδα του φεστιβάλ στο 1ο pre event ενώ έδωσε την δική του πινελιά σε έναν από τους τοίχους αφήνοντας εκεί μια ανάμνηση που θα υπάρχει για πάντα.

Το 2ο pre-event είναι η τέλεια ευκαιρία για μια πρώτη γνωριμία πριν το φεστιβάλ ή για ένα ακόμη θερινό αντάμωμα. λ
Πηγή: www.koinignomi.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next page