Τετάρτη, 22 Μαΐου 2013

Οι μπηχτές στιχουργού στον Αγάθωνα: “Δεν είναι ρεμπέτης! Είναι νούμερο, συγκεκριμένα το 6”

 Χθες ο Αγάθωνας στο Πρωινό Ant1 είπε ότι θα ήθελε να ξαναπάει στην Eurovision στο μέλλον με άλλη χώρα, που θα τον πληρώνει! Αυτή η δήλωσή του ήταν αρκετή για να προκαλέσει αντιδράσεις!

Ο στιχουργός Νεκτάριος Μπήτρος "τα χώνει" στον Αγάθωνα Ιακωβίδη σε συνέντευξή του στο tralala:
"Δυστυχώς ο Αγάθωνας δεν είναι ρεμπέτης. Έχει την νοοτροπία των πολιτικών που τα παίρνουν . Όσα ανέφερε σήμερα σε πρωινή εκπομπή, τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα . Είναι νούμερο, συγκεκριμένα το 6. Πως είναι όμως δυνατόν να ντροπιάζει μια ολόκληρη χώρα, που τον τίμησε στέλνοντας τον στο θεσμό και αυτός προκαλεί τόσο πολύ.
Αντί να πει ευχαριστώ κάνει αυτές τις ανόητες δηλώσεις πως αν του δώσουν λεφτά από άλλη χώρα θα πήγαινε ξανά στη Eurovision εκπροσωπώντας κάποια άλλη σημαία, σε μια χρονική περίοδο που η Ελλάδα βουλιάζει οικονομικά και όχι μόνο και αυτόν τον ενδιαφέρει η τσέπη και η δόξα του.
Παρόλα αυτά, το τραγούδι που μας εκπροσώπησε ήταν πολύ καλό και μπράβο στα παιδιά που μας έφεραν την έκτη θέση. Οι Koza Mostra κράτησαν πολύ καλή στάση, πράγμα που δεν έκανε ο Αγάθωνας.
Δυστυχώς, η δημοσιότητα που απέκτησε σε μεγάλη ηλικία του έκανε κακό στην υγεία. Ο Αγάθωνας με τα λεγόμενά του αποδεικνύει πως δεν είναι ρεμπέτης. Το ρεμπέτικο τραγούδι είναι το ελληνικό αστικό τραγούδι . Εξελίχθηκε μέσα από την ελληνική μουσική παράδοση, του δημοτικού τραγουδιού από τους κατοίκους των ελληνικών πόλεων. Ο Αγάθωνας δυστυχώς δεν πρεσβεύει αυτό το είδος του τραγουδιού. Με τέτοιες δηλώσεις ξεφτιλίζει το ρεμπέτικο τραγούδι και το νόημα αυτού".

Next page