Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Ο Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης Είναι Από τους Τελευταίους Ρομαντικούς Εκεί Έξω..

Τον συναντήσαμε στον Πειραιά και κάναμε βόλτα με «παπάκια». 

Όλη η Ελλάδα τον γνώρισε μέσω της γνωστής viral συνέντευξης που είχε δώσει σε πρωινή εκπομπή, με αφορμή ένα παράνομο ρεμπέτικο γλέντι που είχε στήσει εν μέσω καραντίνας. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Κουτσαβάκη, έναν από τους τελευταίους ρομαντικούς της εποχής μας, τον οποίο είχα τη χαρά να γνωρίσω πολύ πριν γίνει όλος αυτός ο χαμός, μέσω της συνεργασίας του με τον Τάκι Τσαν.

Ένας νεαρός καλλιτέχνης που έχει ήδη γράψει χιλιόμετρα δίπλα σε έναν σπουδαίο «ρεμπετάνθρωπο», τον Αγάθωνα Ιακωβίδη. Και μπορεί πολλοί να θεωρούν ότι πρόκειται για ένα παιδί που έκανε τον χαβαλέ του για τη δημοσιότητα, όμως μια κουβέντα μαζί του μπορεί να σου αλλάξει γνώμη.

Τον συνάντησα στα «Λιπάσματα» στον Πειραιά. Ήρθε με ένα «παπάκι» και αφού κάναμε τη φωτογράφιση, καθίσαμε σε ένα παγκάκι και τα είπαμε. Ο Κωνσταντίνος έχει τη δική του φιλοσοφία και είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς, δεν μπορείς παρά να τη σεβαστείς. Προτιμά να περνά τον χρόνο του στη Σαλαμίνα -όπου μένει το τελευταίο διάστημα με έναν φίλο- από το να κυνηγάει τη (διαδικτυακή) καταξίωση στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next page