Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου-"Κουτσαβάκης": "Θέλω να προστατέψω το ρεμπέτικο από τη μάζα - Δεν είναι για όλους"

Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου "Κουτσαβάκης"
📷 PANIK RECORDS

Ο Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου "Κουτσαβάκης" μιλά στο NEWS 24/7 για το περιβόητο κορονοπάρτι, τον Αγάθωνα, τη συνεργασία με τον Λάκη Λαζόπουλο και το "Ρε Ματζόρε" του.

Είναι μόλις 24 ετών και δηλώνει ρεμπέτης. Η συνεργασία του με τον Αγάθωνα ήταν μια συνεργασία ζωής, τον έμαθε και του πρόσφερε πολλά. Έκτοτε κατάφερε να "χτίσει" με το όνομα "Κουτσαβάκης" (δεν είναι το πραγματικό του αλλά ένα παρατσούκλι που του "φόρεσαν" για πλάκα κι έμεινε) μια επιτυχημένη μουσική πορεία και να κερδίσει τον κόσμο τόσο με το μπουζούκι του όσο και με το χιούμορ και τις πλάκες του. Ο Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου θυμίζει έναν νιο μιας άλλης εποχής που όπως όλα δείχνουν όμως, ξέρει να γλεντά το παρόν.

Πρόσφατα είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όταν βγήκε να μιλήσει στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA" για το παράνομο κορονοπάρτι που είχε οργανώσει (σ.σ.: φέρεται μάλιστα να τον κατήγγειλε ο πρώην της κοπέλας του), το οποίο του έφερε μια "καμπάνα" 3.000 ευρώ. Η ατάκα του στην εκπομπή ότι «Δεν γίνεται κάποιος να μου απαγορεύσει να παίξω το ρε ματζόρε για τη δικιά μου τη ζωή» έγινε viral και ο πλακατζής ρεμπέτης από τη Θεσσαλονίκη άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά και το έκανε τραγούδι, στο οποίο αφηγείται όλη την περιπέτειά του. Πριν λίγες ημέρες μάλιστα κυκλοφόρησε και το βίντεο κλιπ από την Panik Platinum.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next page