Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021

Online streaming. Λαική και Ρεμπέτικη βραδιά σήμερα στις 9:00 μ.μ .

O ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ «ΔΡΩΜΕΝΑ» μετά την επιτυχημένη online streaming εκδήλωση «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΛΕΝΤΙ», που πραγματοποιήθηκε το ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020, διοργανώνει την εκδήλωση με τίτλο «ΛΑΪΚΗ- ΡΕΜΠΕΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ στα ΔΡΩΜΕΝΑ», που θα μεταδοθεί online streaming την ΠΕΜΠΤΗ 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020 και ώρα 9:00 μ.μ. από την ΑΙΘΟΥΣΑ του Πολιτιστικού Λαογραφικού Ομίλου «ΔΡΩΜΕΝΑ» στην ΚΡΕΣΤΕΝΑ. 

Τους τελευταίους μήνες ζούμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση, η οποία μας αναγκάζει να μένουμε σπίτι μας. Μακριά από αγαπημένα μας πρόσωπα, οι περισσότεροι μακριά και από τις δουλειές μας και φυσικά χωρίς δραστηριότητες που αγαπάμε. Ευχόμαστε να είμαστε όλοι καλά και σύντομα να είμαστε όλοι μαζί… Μένουμε λοιπόν στο σπίτι… μένουμε ασφαλείς… προστατεύουμε την υγεία όλων μας και …. ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ και ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ αγαπημένους λαϊκούς και ρεμπέτικους σκοπούς. Θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τραγούδια των Βασίλη Τσιτσάνη, Μάρκου Βαμβακάρη, Δημήτρη Γκόγκου καθώς επίσης και μεταγενέστερων συνθετών που ανήκουν στο έντεχνο και λαϊκό φάσμα. 

Παίζουν οι μουσικοί: ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ (μπουζούκι- τραγούδι) ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΝΑΝΗΣ (μπουζούκι- τραγούδι) ΚΩΝ/ΝΟΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ (κιθάρα- τραγούδι) 

Τεχνικοί: ΑΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ADSOUND ΑΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

1 σχόλιο:

Next page