Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Μουσική βραδιά συντροφιά με ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια στο «CENTRO» της Φαρκαδόνας

Μετά τις επιτυχημένες πρόσφατες μουσικές εκδηλώσεις το café bar «CENTRO» της Φαρκαδόνας αναμένεται το προσεχές Σάββατο (αύριο) 13 Απριλίου να διοργανώσει μια ακόμη μουσική βραδιά, στην οποία θα κυριαρχήσει η λαϊκή και ρεμπέτικη μουσική με τον Φαρκαδόνιο μουσικό Αποστόλη Σακκά.

Οι μουσικές βραδιές στο café bar «CENTRO» της Φαρκαδόνας έχουν αρχή αλλά όχι και τέλος. Και πώς να έχουν τέλος, όταν ο κόσμος κατακλύζει το μουσικό στέκι για να διασκεδάσει και απολαύσει όμορφα μουσικά βράδια.

Μετά τις επιτυχημένες πρόσφατες μουσικές εκδηλώσεις το café bar «CENTRO» της Φαρκαδόνας αναμένεται το προσεχές Σάββατο 13 Απριλίου να διοργανώσει μια ακόμη μουσική βραδιά, στην οποία θα κυριαρχήσει η λαϊκή και ρεμπέτικη μουσική με τον Φαρκαδόνιο μουσικό Αποστόλη Σακκά και την παρέα του.



Ο γνωστός μουσικός της περιοχής μας αλλά και γενικότερα σε όλη τη χώρα, θα γυρίσει με τους Δήμητρα Καλλιάρα, κανονάκι-φωνή, Νίκο Αλεξόπουλος, κιθάρα-φωνη, Βασίλη Καρανάσιο, μπαγλαμά-φωνή το χρόνο πίσω και θα ταξιδέψει όλους εκείνους που θα βρεθούν στο μαγαζί στα μονοπάτια του ρεμπέτικου και λαϊκού τραγουδιού, που τόσο αγαπήθηκε και είναι διαχρονικό, συγκινώντας όλες τις ηλικίες ακόμη και της νέας γενιάς.

Τηλέφωνο επικοινωνίας και κρατήσεων 2433022200.


http://krinitrikalon.gr/nea/moysiki-vradia-syntrofia-rempetik/

Πηγή ανάρτησης: krinitrikalon.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next page