Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Η τελευταία ρεμπέτισσα Μαριώ, ανοίγει την… πόρτα της ψυχής της στο neakriti.gr

Μαριώ Συνέντευξη στο neakriti.gr, έδωσε μία από εκφραστικότερες εκπροσώπους του ρεμπέτικου τραγουδιού, η Μαριώ, η οποία εξομολογείται το μυστικό της επιτυχίας της. Η γυναίκα που υπηρέτησε με σεβασμό το ρεμπέτικο τραγούδι και αγαπήθηκε τραγουδώντας όλα εκείνα τα ρεμπέτικα τραγούδια που αγαπήσαμε κι εμείς με τη σειρά μας, μας άνοιξε την… «πόρτα» της.
Συνέντευξη στη Μαρία Λιναρδάκη

Κινητήριος δύναμή της η Αγάπη, σε ότι έκανε πάντα… Αγάπη πολύ έδωσε και στη δουλειά της και στην οικογένειά της και εξακολουθεί να δίνει.
Μεγάλη αγάπη επίσης τρέφει για την απλή ζωή, αυτή τη ζωή που μιλούν τα ρεμπέτικα τραγούδια. Ένας λόγος εξάλλου που αγάπησε το ρεμπέτικο ήταν αυτός, γιατί αγαπά την απλότητα, όπως εξομολογείται στο neakriti.gr.
Ότι έκανε, το έκανε με πάθος, παρά τις δυσκολίες της ζωής έμαθε να δοξάζει το Θεό και στα εύκολα και στα δύσκολα.
Σε μικρή ηλικία ήταν, όταν την… συνεπήρε το ρεμπέτικο τραγούδι και τώρα πια ως μητέρα και γιαγιά, εξακολουθεί να το υπηρετεί, όποτε της δίνεται η ευκαιρία με την ίδια ακριβώς αγάπη, αλλά και με απέραντο σεβασμό.
Δεν είναι άλλη από την ιδιαίτερα αγαπητή ρεμπέτισσα Μαριώ, την οποία αγαπήσαμε μέσα από τις ερμηνείες της, και που μας έκανε την τιμή να μας ανοίξει την πόρτα της και την ψυχή της και την ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό.

Πώς ξεκινήσατε την καλλιτεχνική σας πορεία και από ποια ηλικία αρχίσατε να τραγουδάτε;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next page