Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2017

Η Φωτεινή Βελεσιώτου στο Θέατρο Βράχων.


Η Φωτεινή Βελεσιώτου στο Θέατρο Βράχων
Η Φωτεινή Βελεσιώτου τραγουδά τις μούσες του Ρεμπέτικου μαζί με την Ανατολή Μαργιόλα, την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Βράχων του Βύρωνα.
Πηγή: www.in2life.gr
«Η Φωτεινή Βελεσιώτου συνεχίζει τη διαδρομή της κρατώντας την ίδια συνέπεια, τη χαμηλών τόνων παρουσία και την προσήλωση στα κλασσικά λαϊκά και έντεχνα τραγούδια», αναφέρει το δελτίο τύπου της συναυλίας της γνωστής ερμηνεύτριας στον Βύρωνα.

Φέτος στη μεγάλη της συναυλία στο θέατρο Βράχων, τη Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, μας προτείνει μια μουσική αναδρομή στις γυναίκες που ενέπνευσαν τους συνθέτες του Ρεμπέτικου να γράψουν τα πιο ωραία λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια μας. Μαρίκα Νίνου, Σωτηρία Μπέλλου, Ιωάννα Γεωργακοπούλου, Χαρούλα Λαμπράκη, Στέλλα Χασκίλ, Καίτη Γκρέυ και άλλες, που δίπλα σε σπουδαίους δημιουργούς όπως ο Τσιτσάνης, ο Βαμβακάρης, ο Παπαϊωάννου στα πάλκα μιας άλλης εποχής και μιας άλλης Ελλάδας, άφηναν τα ίχνη τους, που ακόμα και σήμερα μένουν ανεξίτηλα για να τα ακολουθούμε και να τα τραγουδούμε.

«Τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα» / «Σαν απόκληρος γυρίζω» / «Απ’ της Ζέας το λιμάνι» / «Απόψε στις ακρογιαλιές» / «Μη μου ξαναφύγεις πια» / «Ξημερώνει και βραδιάζει» / «Συννεφιασμένη Κυριακή» και άλλα πολλά υπέροχα τραγούδια θα ακούσουμε σε αυτό το αφιέρωμα τιμής και μνήμης στις θρυλικές ερμηνεύτριες του Ρεμπέτικου και στους δημιουργούς του.

Μαζί με τη Φωτεινή Βελεσιώτου η εξαιρετική νέα τραγουδίστρια Ανατολή Μαργιόλα που γνωρίσαμε μέσα από τις επιλεκτικές συνεργασίες της αλλά και μέσα από δύο υψηλού επιπέδου κινηματογραφικές παραγωγές το Ουζερί Τσιτσάνης του Μανούσου Μανουσάκη σε μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη και τον Νοτιά του Τάσου Μπουλμέτη σε μουσική Ευανθίας Ρεμπούτσικα, αλλά και οι μουσικοί: Γιώργος Καραμφίλλης: Μπουζούκι, Νίκος Παπαναστασίου: ακορντεόν, Βασίλης Κετεντζόγλου: κιθάρα και Διονύσης Μακρής: Κοντραμπάσο.
Info:
Πέμπτη 14/9/2017
Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη, Βύρωνας
Έναρξη: 21.00
Τιμές εισιτηρίων: 
Προπώληση: 13€
Στην είσοδο: 15€
ΑμΕΑ: 10€
Άνεργοι με κάρτα ΟΑΕΔ: 10€
Πληροφορίες και αγορά εισιτήριων στα κατατήματα Public και εδώ
 
http://www.in2life.gr/culture/music/article/602296/h-foteinh-velesiotoy-sto-theatro-vrahon.html 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next page