Τρίτη 9 Μαΐου 2017

«Από τον Μάρκο στον Στέλιο» την Παρασκευή live στο Ραδιομέγαρο

 «Από τον Μάρκο στον Στέλιο» την Παρασκευή live στο Ραδιομέγαρο
Ο Στέλιος Βαμβακάρης, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Σοφία Παπάζογλου, η Εβελίνα Αγγέλου και ο Νίκος Γραίγος σε ένα δίωρο μουσικό οδοιπορικό χωρίς εισιτήριο
Οι απευθείας μεταδόσεις συναυλιών συνεχίζονται από το Δεύτερο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας. Αυτή τη φορά, ο Πανταζής Τσάρας και η Έλενα Φαληρέα θα παρουσιάσουν την Παρασκευή 12 Μαΐου, ώρα 20:00-22:00, ένα μουσικό οδοιπορικό «Από τον Μάρκο στον Στέλιο», από τον συριανό πατριάρχη του ρεμπέτικου Μάρκο Βαμβακάρη ως τον νεωτεριστή Στέλιο Βαμβακάρη. Ο Στέλιος Βαμβακάρης, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Σοφία Παπάζογλου, η Εβελίνα Αγγέλου και ο Νίκος Γραίγος θα ερμηνεύσουν τραγούδια από τα «Ματόκλαδά σου λάμπουν» και την «Πολίτισσα», στη «Φαντασία στην εξουσία» και τα ντουζένια με τα «Μπλουζ του Στέλιου». Την ζωντανή ορχήστρα θα διευθύνει  ο Γιώργος Καραγιάννης.
Η συναυλία θα μεταδοθεί απευθείας από το Δεύτερο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας.
«Από τον Μάρκο στον Στέλιο», Παρασκευή 12 Μαίου, ώρα 20:00, Studio C, Ελληνική Ραδιοφωνία, Ραδιομέγαρο ΕΡΤ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, με σειρά προτεραιότητας, λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων. Για δωρεάν προσκλήσεις, συντονιστείτε στο Δεύτερο Πρόγραμμα ή τηλεφωνήστε στα 210 6013168 & 210 6013169.
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next page