Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Εγκρίθηκε η διοργάνωση του 2ου Φεστιβάλ Ρεμπέτικου «Μάρκος Βαμβακάρης»

Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε την συνεργασία του Δήμου με την Εταιρεία Ανάπτυξης και Προόδου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων για την πραγματοποίηση του Φεστιβάλ

Εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο, στη χθεσινή του συνεδρίαση, η συνεργασία ανάμεσα στο Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης και την Εταρεία Ανάπτυξης και Προόδου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων για την πραγματοποίηση του 2ου Φεστιβάλ Ρεμπέτικου «Μάρκος Βαμβακάρης».
Το θέμα εισηγήθηκε η αρμόδια αντιδήμαρχος πολιτισμού Θωμαή Μενδρινού που αναφέρθηκε στην συνεργασία με την Εταιρεία Ανάπτυξης και Προόδου Κυκλάδων, όπου συζητήθηκαν και αναπτύχθηκαν προτάσεις και σχέδια για το 2ο Φεστιβάλ Ρεμπέτικου.
Η πραγματοποίησή του προγραμματίζεται για το διάστημα 30 Αυγούστου-3 Σεπτεμβρίου και φυσικά θα είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου «Σύρος-Πολιτισμός 2017».
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η πρόταση που κατέθεσε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ανδρέας Γιαλόγλου, ο οποίος πρότεινε να γίνει επαφή με συλλόγους του εξωτερικού που ασχολούνται με το ρεμπέτικο τραγούδι, προκειμένου να συμμετέχουν στο Φεστιβάλ, κάτι που θα βοηθήσει την ακόμα μεγαλύτερη εξωστρέφειά του.
Cyclades24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next page