Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016

Αγάθωνας: «Η μουσική στη Θεσσαλονίκη παράγει... σκύλους» (video)

Για την κατάσταση που επικρατεί στο ρεμπέτικο τραγούδι, αλλά και για τη μουσική στη Θεσσαλονίκη ρωτήθηκε σε συνέντευξή του ο Αγάθωνας.

«Το ρεμπέτικο βρίσκεται σε ένα επίπεδο το οποίο κατά τη γνώμη μου δεν είναι πάρα πολύ καλό, γιατί δεν το αγαπάει κανείς εκτός από αυτούς που το ακούνε. Οι περισσότεροι το απεχθάνονται σε αυτή την απαίσια χώρα, που κακώς λέγεται Ελλάδα, γιατί είναι ή κουφοί ή σκύλοι», είπε αρχικά ο Αγάθωνας, ενώ για τη βόρεια Ελλάδα δήλωσε:
«Η μουσική στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται σε χειρότερο επίπεδο γιατί εκεί παράγει σκύλους. Η Θεσσαλονίκη είναι εκτροφείο σκύλων. Παράγει σκύλους και τους στέλνει στην Αθήνα. Κάθε χρόνο παράγει καινούργιους σκύλους. Αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε τί είναι η καινούρια φουρνιά... είναι ντόπερμαν, ροντβάιλερ; Πάντως σε μερικά χρόνια θα φανούν. Είναι εκτροφείο σκύλων. Εγώ τη γλίτωσα, δεν έγινα σκύλος. Ασχολούμαι αποκλειστικά με το ρεμπέτικο και την έχω πληρώσει τη νύφη. Δεν παραπονιέμαι βέβαια, μια χαρά περνάω. Απλώς μπορώ και τα λέω και προκαλώ και τους άλλους να τα λένε για μένα αν μπορούν».
Δείτε το βίντεο:
 
Metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next page