Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016

Οι Γιώργος Κουτουλάκης, Μαρία Δεναξά 2 και 9 Ιουλίου, στο «Πέραν, το καφέ αμάν της πόλης».

Τον δεξιοτέχνη του μπουζουκιού με το εκφραστικό παίξιμο, Γιώργο Κουτουλάκη, θα φιλοξενήσει για δύο Σάββατα, 2 και 9 Ιουλίου, στις 22.30, το «Πέραν, το καφέ αμάν της πόλης». 

Ο γνωστός -κυρίως από τη συνεργασία του με τον μεγάλο σκηνοθέτη Κώστα Φέρρη στην τηλεοπτική του σειρά «Ονείρου Έλλάς»- μουσικός, πλαισιωμένος από τους εξαιρετικούς συναδέλφους του Μαίρη Δεναξά στο τραγούδι, Φώτη Τσορανίδη στην κιθάρα και Δημήτρη Παπαδάμη στο ακορντεόν, θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με άρωμα καλοκαιριού, που επικεντρώνεται εξ ολοκλήρου στο ρεμπέτικο και την ιστορία του, με τραγούδια που όλοι αγαπάμε.

Η Μαρία Δεναξά γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981. Παρακολούθησε μαθήματα κλασσικού πιάνου και αρμονίας, φωνητικής τοποθέτησης και κλασσικού τραγουδιού. Από το 2001 εργάζεται ως τραγουδίστρια σε νυχτερινά μαγαζιά και μουσικές σκηνές. Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως ο Δημήτρης Κοντογιάννης, ο τραγουδοποιός Άγγελος Σκορδίλης, ο Θανάσης Σύρος, ο ηθοποιός-τραγουδοποιός Νίκος Καλογερόπουλος κ.ά.


Ο Φώτης Τσορανίδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982. Ασχολείται με τη μουσική από παιδί. Σπούδασε δίπλα
σε καταξιωμένους δασκάλους. Έχει συνεργαστεί με πολλούς αξιόλογους καλλιτέχνες και μουσικά σύνολα από διάφορα μουσικά φάσματα, κυρίως ως κιθαρίστας και τραγουδιστής, αλλά και ως κορνίστας και ενορχηστρωτής.

Ο Δημήτρης Παπαδάμης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975. Ασχολείται με τη μουσική από παιδική ηλικία. Σπούδασε πιάνο και ακορντεόν και έχει πτυχίο αρμονίας κ αντίστιξης. Έχει συνεργαστεί από το 1997 με αξιόλογους καλλιτέχνες σε μικρά και μεγάλα σχήματα παίζοντας πιάνο και, κυρίως, ακορντεόν. Έχει συμμετάσχει σε αρκετές δισκογραφικές δουλειές σε διαφορετικά είδη μουσικής.

Είσοδος: 4,00 ευρώ/άτομο.
Πληροφορίες-Κρατήσεις: 210-25.33.896

Next page