Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Οι Imam Baildi κυκλοφορούν το πρώτο live album τους!


Μετά από 8 χρόνια συναυλιών στην Ελλάδα, αλλά και σε πάνω από 20 χώρες του εξωτερικού, οι Imam Baildi κυκλοφορούν το πρώτο live άλμπουμ τους, με τίτλο “ΙΜΑΜ ΒΑILDI LIVE”.

Πρόκειται για ένα διπλό cd με τις πιο ιδιαίτερες στιγμές από συναυλίες των τριών τελευταίων ετών στην Ελλάδα.
Ακούγοντάς το, ο ακροατής μεταφέρεται στη μοναδική ατμόσφαιρα των συναυλιών των Imam Baildi που έχουν πλέον καθιερωθεί ως το συγκρότημα που μας έχει συνηθίσει σε στιγμές εκρηκτικής σκηνικής παρουσίας, που παρασέρνουν το κοινό σε ένα συνεχόμενο πάρτυ.
Στο διπλό album περιλαμβάνονται live εκτελέσεις κομματιών που έχουν συμπεριληφθεί στα προηγούμενα studio albums τους, αλλά και κομμάτια που μέχρι στιγμής δεν είχαν δισκογραφηθεί, καθώς παίζονταν μόνο στις ζωντανές εμφανίσεις.
Όπως μας λένε οι ίδιοι οι Imam Baildi:
“To Live Album μας είναι εδώ! Ακολουθώντας την επιθυμία όλων των φίλων μας που θέλουν να ακούν τα κομμάτια όπως παίζονται στα live, και όσων αναζητούν τα κομμάτια που παίζουμε μόνο στις συναυλίες αλλά δεν είχαν μπει στους προηγούμενους δίσκους, με χαρά παρουσιάζουμε ένα διπλό CD με τις πιο δυνατές στιγμές από τις συναυλίες μας. Ευχαριστούμε όλους για τη στήριξη σας τα τελευταία 8 χρόνια! Η ενέργεια και η αγάπη σας είναι ο λόγος ύπαρξης αυτού του album.”
Τα πρώτα radio singles είναι:
Διαβάστε την συνέχεια στο www.tralala.gr

Next page