Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

"Εύηχον παραδοσιακό μουσικό καφενείο" - Ό,τι καλύτερο είδαμε τελευταία...

"Εύηχον παραδοσιακό μουσικό καφενείο" - Ό,τι καλύτερο είδαμε τελευταία...
"Εύηχον παραδοσιακό μουσικό καφενείο" στην Πάτρα..
Επιστροφή στους παραδοσιακούς, αλλά σύγχρονους και μερακλίδικους τρόπους διασκέδασης, όπως παλιά!
Πολλά μας έρχονται στο μυαλό όταν ακούμε το «Εύηχον παραδοσιακό μουσικό καφενείο». Κυρίως, μικρά τραπεζάκια, ασπρόμαυρες φωτογραφίες στους τοίχους και χαλαρή ατμόσφαιρα που εμπνέει συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων.
Μετά από σχεδόν τρία χρόνια δύσκολης, αλλά και ευχάριστης πορείας, η μέχρι πρότινος «Καφετηρία» άλλαξε! Εκτός από το ότι έγινε μια πολύ «έξυπνη» και εμπνευσμένη, από άλλες εποχές, ανακαίνιση, το καλλιτεχνικό αυτό στέκι απέκτησε και νέους συνεργάτες.
Στόχος τους είναι η προσεκτική επιλογή νέων μουσικών προτάσεων, νέων προσώπων και καλλιτεχνών που θα κρατούν συντροφιά στους θαμώνες τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου, αλλά και τα ήσυχα βράδια του χειμώνα.

"Εύηχον παραδοσιακό μουσικό καφενείο" - Ό,τι καλύτερο είδαμε τελευταία...Με σεβασμό στους πελάτες του, με τους οποίους έχουν αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση εμπιστοσύνης, οι άνθρωποι του «Εύηχον» δημιούργησαν έναν πολύ ζεστό χώρο!

"Δεν χαρακτηρίστηκε ποτέ από τη σκληρή επαγγελματική ταυτότητα της εποχής και έτσι ακριβώς συνεχίζει.
Λειτουργώντας αφαιρετικά, θα προσπαθήσει να αντιταχθεί στον μοντερνισμό, θυμίζοντας τις ρίζες του λαϊκού πολιτισμού", σημειώνει ο ιδιοκτήτης κ. Αντώνης Ζέρβας!

Τετράς του Πατρέα!

Εναρκτήρια Μουσική Βραδιά!

Αυτός είναι ο καμβάς του ''Εύηχον παραδοσιακό μουσικό καφενείο'' και μια μικρή και απλή εισαγωγή όσων θα απολαύσετε το βράδυ του Σαββάτου!
Σε μία εναρκτήρια μουσική βραδιά υποδέχονται την ορχήστρα "Τετράς του Πατρέα", την Μαρία Βασιλοπούλου (φωνή) και τον Λύσανδρο Παναγόπουλο (λαούτο-βιολί).
Το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στις 21:30 δίνουμε ραντεβού στον ανακαινισμένο χώρο του Εύηχον στην Ελ. Βενιζέλου 126 για ουζάκι, ποτό και ότι τραβάει η όρεξη σας με τη συνοδεία μουσικής!
Τηλ. επικ. 2610362688
Facebook: Eύηχον Παραδοσιακό Μουσικό Καφενείο

 "Εύηχον παραδοσιακό μουσικό καφενείο" - Ό,τι καλύτερο είδαμε τελευταία... 
 http://www.patrasevents.gr/article/210203-eyixon-paradosiako-moysiko-kafeneio-oti-kalytero-eidame-teleytaia

Next page