Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

O Στέλιος Βαμβακάρης «Επισκέπτης» στον Σταυρό του Νότου

Ο γνωστός συνθέτης και ερμηνευτής και ο Σωκράτης Μάλαμας θα παρουσιάσουν για τρεις συνεχόμενες Δευτέρες τραγούδια από το νέο άλμπουμ του πρώτου που θα κυκλοφορήσει μέσα στον Νοέμβριο.
Και μια ευπρόσδεκτη επιστροφή στην αθηναϊκή μουσική σκηνή. Ο Στέλιος Βαμβακάρης http://www.steliosvamvakaris.gr, γιος του μέγιστου Μάρκου και αυτόφωτος ρεμπετομπλουζίστας ο ίδιος, θα παρουσιάσει από τα μέσα του Νοέμβρη και μετά τα τραγούδια από το νέο άλμπουμ του «Επισκέπτης» σε παραγωγή Σωκράτη Μάλαμα.
Μαζί με τον Μάλαμα και τους υπόλοιπους ερμηνευτές του «Επισκέπτη», Εβελίνα Αγγέλου, Κώστα Διαβάτη, Σοφία Παπάζογλου και Μανώλη Πάππο, ο συνθέτης και ερμηνευτής θα ξετυλίξει το νήμα της προσωπικής έμπνευσής του, από την Άνω Σύρα και τα βαλτοτόπια του Μισσισσιππή ως τη σημερινή Αθήνα κι από τον πατέρα του ως τον Ράι Κούντερ.
Συμμετέχουν οι μουσικοί:

Μιχάλης Δήμας – μπουζούκι
Γιώργος Τσέρτος – μπουζούκι
Κώστας Γεράκης – κιθάρα
Σίμος Κοκαβέσης – κιθάρα
Νίκος Ρούλος – μπάσο
Ντίνος Χατζηιορδάνου – ακορντεόν
O Στέλιος Βαμβακάρης στον Σταυρό του Νότου, Κεντρική Σκηνή, Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος, τηλ. 210 9226975, www.stn.gr. Δευτέρα 16,23,30 Νοεμβρίου, 21:30. Είσοδος με μπύρα ή κρασί 12 ευρώ (μπουκάλι κρασί 55 ευρώ ανά δύο άτομα, Τιμή φιάλης 110 ευρώ ανά τέσσερα άτομα).

Newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next page