Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΞΟΔΟΣ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΡΕΜΠΕΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Για να ακούσεις παλιά αγαπημένα ρεμπέτικα, συντροφιά με ουζάκι ή χύμα κρασί, αναζήτησε το Ρεμπέτικο Κουτούκι. Κοντά στην εκκλησία της Αγ. Μαρίνας υπάρχει μια καλά κρυμμένη γωνιά, όπου χτυπάει η καρδιά της παράδοσης. Είναι πλήρως ανακαινισμένο, με νοσταλγική διακόσμηση και μια μικρή unplugged ορχηστρούλα, που σου προσφέρει αξέχαστες παρεΐστικες στιγμές κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι. Χειροποίητοι μεζέδες αλλά  και αρκετές επιλογές για τους... αμετανόητους μακαρονάδες.
Τσαμαδού 20, ρέμα Αγ. Μαρίνας, Ηλιούπολη
Τηλ. 210 9739216

Ώρες: Ανοιχτά καθημερινά από τις 11:00.

www.athensmagazine.gr


ΤΖΙΒΑΕΡΙ Ρεμπετάδικο Καισαριανή Αθήνα

 ΤΖΙΒΑΕΡΙ

Ανοιχτά Παρασκευή Σαββάτο
Έναρξη 22:30
Τηλέφωνο Κρατήσεων 2118501035 , 693847476whats up
Διεύθυνση : Φορμίωνος 131 Καισαριανή Αθήνα

Ώρα προσέλευσης 22:00
Ζωντανή μουσική λαικό ρεμπέτικο πρόγραμμα.

Μουσική Σκηνή Τζιβαέρι Αθήνα

Το Τζιαβέρι είναι ένα ρεμπετάδικο το οποίο θα βρείτε εναλλακτική διασκέδαση από την πρώτη μέρα λειτουργίας του ο κόσμος το αγάπησε και το επέλεξε και προσφέρει μοναδικές στιγμές ρεμπέτικης διασκέδασης  , είναι ένα πολύ όμορφα διακοσμημένο μαγαζί με πολύ ζεστό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από την απλότητα .

Ο χώρος βρίσκεται σε ένα πολύ ωραίο σημείο με πολύ καλή ορατότητα που είναι κομβικό στο Τζιαβέρι μπορείτε να γευματίσετε με ένα πολύ καλό μενού εξαιρετικής ποιότητας και γεύσεων διαθέτει για τους πελάτες μια πολύ μεγάλη κάβα από κρασιά για να έχουν την δυνατότητα επιλογής τους.

 Το μαγαζί διαθέτει ζωντανή μουσική με μια ορχήστρα που είναι έτοιμοι να τα δώσει όλα για να μας διασκεδάσει το πρόγραμμα περιλαμβάνει ρεμπέτικα τραγούδια ελαφρολαϊκά παραδοσιακά και σμυρνέικα το μαγαζί μας περιμένει μετά τις 22:30 για να περάσουμε μοναδικές στιγμές χαράς και διασκέδασης.

ΚΟΚΚΙΝΙΩΤΙΣΣΑ Ρεμπετάδικο Νίκαια Αθήνα

 ΚΟΚΚΙΝΙΩΤΙΣΣΑ Ρεμπετάδικο Νίκαια Αθήνα
Διεύθυνση : 7ης Μάρτη (Πρώην Κονδύλη) 101 - Νίκαια
 Τηλέφωνο : 2118501035, 6983847476 whats up
Τιμές από 10 ευρώ το άτομο
Λαικό ρεμπέτικο πρόγραμμα με ζωντανή μουσική

Για όσους αγαπάνε την ρεμπέτικη μουσική η Κοκκινιώτισσα  είναι μια ιδανική επιλογή το ρεμπετάδικο βρίσκεται στον Πειραιά και μαζεύει κόσμο από όλη την Αθήνα και από την γύρω περιοχή, αναπόσπαστο κομμάτι της αθηναϊκής διασκέδασης η Κοκκινιώτισσα  της άνοιξε το 1987.

Οπότε όπως είναι φυσικό έχει μια πολύ μεγάλη εμπειρία στη νυχτερινή διασκέδαση η ορχήστρα της απαρτίζεται από εξαιρετικούς καλλιτέχνες και είναι μια πολυμελή ορχήστρα με μεγάλη εμπειρία στο ελαφρολαϊκό τραγούδι και στο ρεμπέτικο.

Το μαγαζί διαθέτει μία άνετη πίστα και ο χώρος δεν έχει τελειωμό το προσωπικό είναι πάντα φιλικό και προσπαθεί να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ,  τα πιάτα στο μενού φροντίζουμε να είναι πρώτης ποιότητας με εκλεκτά υλικά το κέφι εκτοξεύεται στα ύψη από νωρίς με άφθονο κρασί και ρετσίνα.

 Το ρεμπετάδικο η Κοκκινιώτισσα εξυπηρετεί κάθε είδους κοινωνικές εκδηλώσεις όπως πάρτι happenings κτλ , οι τιμές του μαγαζιού είναι πολύ φιλικές σε σχέση με την ποιότητα που προσφέρει αφήνοντας τον κόσμο πάντα ευχαριστημένο.

Αρχοντικόν Μεζεδοπωλείο Ρεμπετάδικο Μπουρνάζι Περιστέρι

Αρχοντικόν Μεζεδοπωλείο Ρεμπετάδικο Μπουρνάζι Περιστέρι

Αρχοντικόν Περιστέρι Πληροφορίες κρατήσεις

Ανοιχτά κάθε μέρα από τις 11:00 το πρωί
 Τηλέφωνο κρατήσεων : 2118501035 ,6983847476 whats up
Διεύθυνση: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 94, ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ ΑΘΗΝΑ
Ζωντανή μουσική: Τετάρτη έως Κυριακή , 
Τετ - Παρ έναρξη 21:30 - 3:00 ,  Σάββατο 22:00 - 3 ,
 Κυριακή μεσημέρι από τις 13:30 έως απόγευμα 20:00


Στο Μπουρνάζι βρίσκεται ένα υπέροχο μεζεδοπωλείο το αρχοντικό καθημερινά το μαγαζί εξυπηρετεί πλήθος κόσμου που μαζεύονται από όλες της συνοικίες της Αθήνας . Είναι εύκολο στην πρόσβαση καθώς βρίσκεται κεντρική πλατεία του Μπουρναζίου το ρεμπετάδικο έχει μια πολύ ζεστή και καλή ατμόσφαιρα πολύ καλά διακοσμημένο με γήινα χρώματα στους τοίχους και έντονο το στοιχείο του ξύλου και της Πέτρας.

 Πολύ εντυπωσιακό στο εσωτερικό του χώρου είναι το πέτρινο τζάκι που διακοσμούν το χώρο και μας ζεσταίνει τις κρύες νύχτες του χειμώνα με πολύ νόστιμες συνταγές στο μενού βασισμένα στην ελληνική κουζίνα βασικό χαρακτηριστικό στα πιάτα στο μενού είναι το κρέας που το επιλέγουν οι περισσότεροι Έλληνες .

 Οι μεζέδες του μαγαζιού είναι πολύ νόστιμη καλύπτοντας τα γούστα ακόμα και τον πιο απαιτητικό με ζεστά και κρύα πιάτα το κρασί ρέει άφθονο κάθε μέρα λειτουργίας του ρεμπετάδικου το αρχοντικό μπορεί να εξυπηρετήσει και επαγγελματικά γεύματα έχει ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα από Τετάρτη έως Κυριακή.

ΡΕΜΠΕΤ ΑΣΚΕΡ (ΙΛΙΟΝ) ΡΕΜΠΕΤΑΔΙΚΟ ΑΘΗΝΑ

 Ρεμπέτ Ασκέρ Ρεμπετάδικο Ήλιον Αθήνα

Ρεμπέτ Ασκέρ Ίλιον πληροφορίες

Ανοιχτά Παρ - Κυρ
 Ώρα έναρξης 22:00
Μενελάου & Αχιλλέως 81, Ίλιον
 Τηλ.: 2118501035 , 6983847476 whats up
Ζωντανή μουσική λαϊκό ρεμπέτικο
Προσφορά 13 ευρώ με απεριόριστο κρασί , κρεατικα ώρας , ορεκτικά φρούτα.

Το Ρεμπετ ασκερ ανοίγει τώρα στην Αθήνα σ' ένα χώρο νέο και άνετο στο χώρο στο Ίλιον σε έναν χώρο ιδανικό για διασκέδαση. Το ρεμπετάδικο έχει ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με ζωντανή μουσική από ρεμπέτικα και παραδοσιακά σμυρνέικα τραγούδια. Το κατάστημα διαθέτει ένα πεπειραμένο σεφ οποίος μας προσφέρει φρέσκα και ποιοτικά μεζεδάκια , το κρασί στο μαγαζί ρέει άφθονο κι είναι προσεγμένο καλής ποιότητας . Η κουζίνα του μαγαζιού είναι ελληνική και σερβίρονται πολλοί σμυρναϊκοί μεζέδες .

Ο χώρος είναι ανανεωμένος με άνετες καρέκλες και τραπέζια και μ' ένα ζεστό περιβάλλον η διακόσμηση του μαγαζιού παραπέμπει στην παλιά Αθήνα , το προσωπικό του ρεμπετάδικου ρεμπέτ ασκέρ μας υποδέχεται με ευγένεια και χαρά προσφέροντας μας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση . Στην περιοχή του Ίλιον βρίσκεται το ρεμπετάδικο Ρεμπέτ ασκερ και είναι μια ιδανική επιλογή διασκέδασης με την παρέα σας διατηρεί πολύ φιλικές τιμές σε σχέση με την ποιότητα του καθώς μπορείτε απολαύσετε νόστιμους μεζέδες με κρασί με μόλις 13 € καλή σας διασκέδαση.

Πές το και έγινε Μεζεδοπωλείο Ρεμπετάδικο Χαιδάρι Αθήνα

Πέσ το και έγινε -Πληροφορίες

Ανοιχτά καθημερινά
Έναρξη Τετάρτη Πέμπτη 21:00 - 2:00 ,
Παρασκευή Σαββάτο 22:00 - 3:30 ,
Κυριακή 14:00 - 18:00 , 21:00 - 2:00
Διεύθυνση: Στρ.Καραϊσκάκη 17 (Πλατεία Ηρώων), Χαϊδάρι Αθήνα Ζωντανή μουσική:
Τετάρτη έως Κυριακή

Πίσω από την πλατεία των ηρώων στο Χαϊδάρι θα βρείτε το εστιατόριο πες το και έγινε είναι ένα μουσικό μεζεδοπωλείο από το 1987 μέχρι σήμερα οι ιδιοκτήτες όπως και το προσωπικό γνωρίζουν καλά πως θα εξυπηρετήσουν και να φερθούν στους πελάτες.
Διαθέτει ένα υπέροχο περιβάλλον στο χώρο με πολύ ζεστασιά τα διακοσμητικά που έχει μέσα το εστιατόριο είναι διαλεγμένα ένα προς ένα και αυτό το κάνει ξεχωριστό το προσωπικό του μαγαζιού φροντίζει στην ατμόσφαιρα να είναι πάντα φιλική και φιλική διαθέτει μια πολύ μεγάλα γκάμα καλών κρασιών περισσότερες από 40 ετικέτες.
Η κουζίνα του μαγαζιού έχει ελληνικό στοιχείο με πλούσια ντόπια προϊόντα τα περισσότερα πιάτα στο μενού έχουν ως κύριο χαρακτηριστικά το κρέας που είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στις Έλληνες επίσης θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία θαλασσινών που καλύπτει τα γούστα ακόμα και τον πιο απαιτητικό.

Στο πες το και έγινε θα βρείτε ζωντανή μουσική κάθε Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο βράδυ αλλά Κυριακή μεσημέρι όπου αναλαμβάνουμε την διασκέδαση των θαμώνων.

ΠΗΓΗ www.vgaino.gr

Εκάτη - Μουσικό Μεζεδοπωλείο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next page