Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Πάτρα 5/9/15 : Συναυλία αφιέρωμα στον Β. Τσιτσάνη και τον Γ. Ζαμπέτα

ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ
«ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ -
ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΜΠΕΤΑΣ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ»
ΡΩΜΑΪΚΟ ΩΔΕΙΟ ΠΑΤΡΑΣ
Με μια συναυλία αφιέρωμα στο Βασίλη Τσιτσάνη και τον Γιώργο Ζαμπέτα συνεχίζονται αύριο (Σάββατο) 5 Σεπτεμβρίου, στις 9.30 το βράδυ στο Ρωμαϊκό Ωδείο , οι εκδηλώσεις του Διεθνούς φεστιβάλ Πάτρας .
Η συναυλία – αφιέρωμα στους δύο δημιουργούς, εκφραστές του μεγαλείου που εμπεριέχει το λαϊκό, πραγματοποιείται με αφορμή τη συμπλήρωση 100 και 90 χρόνων αντίστοιχα από τη γέννηση του Βασίλη Τσιτσάνη και του Γιώργου Ζαμπέτα.
Τίτλος της εκδήλωσης « Βασίλης Τσιτσάνης 100 χρόνια από την γέννησή του – Γιώργος Ζαμπέτας 90 χρόνια από την γέννησή του».
Η συναυλία περιλαμβάνει μουσικό και αφηγηματικό μέρος, με τον Γιάννη Μπέζο να , πλαισιώνεται από 7μελή ορχήστρα, την διεύθυνση της οποίας έχει ο Ανδρέας Ζαφειρόπουλος.
Μέσα από την συναυλία έρχεται στο προσκήνιο η ζωή και το έργο δύο γνήσιων λαϊκών δημιουργών μέσα στο χρόνο καθώς ο Τσιτσάνης και ο Ζαμπέτας έφτιαξαν τραγούδια από τον λαό για το λαό.
Ήταν οι ίδιοι γέννημα ενός πονεμένου και κουρασμένου λαού και κατέθεσαν τη μεγάλη τους προσωπική ποίηση.
Τιμή Εισιτηρίου : 10 € – φοιτητές – άνεργοι 8 €
Προπώληση : Οπτικά Καραμούζης – Βιβλιοπωλείο discover Πατρέως 30 – Βιβλιοπωλείο 38ο & 14’ Κολοκοτρώνη – Ταμείο Δημοτικού Θεάτρου «ΑΠΟΛΛΩΝ».
photo: patrasevents.gr
Aνάρτηση: agrinionews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next page