Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Ο τραγουδιστής των Franz Ferndinand τραγούδησε «Τα Ματόκλαδα» του Βαμβακάρη στο Λονδίνο και αποθεώθηκε (βίντεο)...

 
Μια εκδήλωση αφιερωμένη στον πατριάρχη του ρεμπέτικου, Μάρκο Βαμαβακάρη που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Λονδίνο φιλοξένησε το Babrican Center.

Εκεί βρέθηκαν πολλοί Έλληνες καλλιτέχνες: ο Γιάννης Κότσιρας, η Σοφία Παπάζογλου, ο Μανώλης Πάππος, η Εβελίνα Αγγέλου κ.ά. τους οποίους συνόδευσε επί σκηνής με το μπουζούκι του ένας από τους γιους του ρεμπέτη, ο Στέλιος Βαμβακάρης.

Την παράσταση κυριολεκτικά έκλεψε ο τραγουδιστής του σκωτζέζικου συγκροτήματος Franz Ferdinand, Άλεξ Καπράνος (έχει ελληνική καταγωγή από τον πατέρα του, γεννήθηκε στον Πειραιά).
Ο Άλεξ που δηλώνει όπου σταθεί και όπου βρεθεί ότι έχει μεγάλη αδυναμία στην Ελλάδα ερμήνευσε το γνωστό τραγούδι του Μάρκου, «Τα Ματόκλαδά σου Λάμπουν» και έγινε πραγματικός χαμός.
Εκτός από λάτρης της χώρας, ο 43χρονος τραγουδιστής είναι και θαυμαστής του Μάρκου Βαμβακάρη, γι΄ αυτό συμμετείχε στην εκδήλωση και ερμήνευσε ζωντανά το αγαπημένο του κομμάτι.
Πριν ξεκινήσει να τραγουδάει, ο Καπράνος διάβασε απόσπασμα από την αυτοβιογραφία του Μάρκου που πρόσφατα μεταφράστηκε και κυκλοφόρησε και στα αγγλικά.



 
ΠΗΓΗ: tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next page