Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Πρόβα Générale την Πέμπτη για το “Ρεμπέτικο” της Πατραϊκής Μαντολινάτας

Πρόβα Générale την Πέμπτη για το “Ρεμπέτικο” της Πατραϊκής Μαντολινάτας 
Ένα συναυλιακό τριήμερο στο Θέατρο Λιθογραφείον
Ακολουθώντας την παράδοση των πρωτότυπων θεματικών αφιερωμάτων, που τόσο αγαπήθηκαν από το κοινό της Πάτρας, έρχεται τώρα να προστεθεί μια διαφορετική ανάγνωση του Ρεμπέτικου, μέσα από την επεξεργασία του αυθεντικού μουσικού υλικού, από το Νίκο Δημογιάννη (Καλ/κό Δ/ντη του Ομίλου), αποκλειστικά για Συμφωνική Μαντολινάτα, Χορωδιακά σύνολα & τραγουδιστές, δίνοντας μία τελείως διαφορετική διάσταση σε γνωστά ρεμπέτικα τραγούδια.
Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως όλα τα προηγούμενα θεματικά αφιερώματα ( μουσική από τον ξένο & ελληνικό κινηματογράφο- αφιέρωμα Χατζιδάκι-νέο κύμα-παλιό «ελαφρό» ελληνικό τραγούδι, που παρουσιάστηκαν από το 2006 έως σήμερα, έτσι και αυτό («το ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ στη ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ») έχει γραφτεί αποκλειστικά για τα προαναφερόμενα μουσικά σύνολα, και παίζεται σε Α΄εκτέλεση στο Πατραϊκό κοινό.

 
Όλα τα παραπάνω αναμένονται με ενδιαφέρον στο συναυλιακό τριήμερο που θα πραγματοποιηθεί στο «ΘΕΑΤΡΟ ΛΙΘΟΓΡΑΦΕΙΟΝ» ΠΑΤΡΑΣ από Παρασκευή έως και Κυριακή (21,22,23 Νοεμβρίου). Συμμετέχουν οι ταλαντούχοι τραγουδιστές: Χρύσα Παναγιωτοπούλου, & Χρ. Κωνσταντόπουλος. Η διδασκαλία των χορωδιών έχει γίνει από τη μαέστρο Μέλπω Βικάτου. Τα σύνολα θα διευθύνει ο Ν. Δημογιάννης.
Σημεία προπώλησης: Γραφεία Ομίλου: 11:00-13:00 και 18:00-21:00 (τηλ. 2610275571, Μιαούλη 41).
Καταστήματα: Musical, Discover και Θέατρο «Λιθογραφείον»

 http://www.patrasevents.gr/article/137948-prova-gnrale-tin-pebti-gia-to-rebetiko-tis-patraikis-mantolinatas#

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next page