Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Οι Locomondo γιορτάζουν 10 χρόνια live εμφανίσεων..

 

 Το συγκρότημα των reggae, ska και latin ρυθμών γιορτάζει δέκα χρόνια συναυλιών και η επόμενη στάση του για ένα κεφάτο party, είναι ο Πειραιάς, την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013.
Από την άνοιξη του 2003, τότε που οι Locomondo ηχογράφησαν το πρώτο τους demo, έως σήμερα, έχουν περάσει δέκα χρόνια με δισκογραφικές δουλειές και πλήθος συναυλιών σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό κάθε εποχή του χρόνου, όπου με το αστείρευτο κέφι και τη ζωντάνια τους δημιουργούν μια ατμόσφαιρα εκρηκτική.

Κάθε live τους μετατρέπεται σε ένα ατέλειωτο party, με κεφάτη μουσική, πολύ χορό και το κοινό να τους συντροφεύει σε κάθε στίχο που τραγουδούν.

Πρόσφατα ηχογράφησαν το καινούριο τους άλμπουμ, δικής τους παραγωγής, με τίτλο "Οδύσσεια", το οποίο κυκλοφόρησε στις 30 Ιουνίου 2013.

Η νέα τους δουλειά είναι γεμάτη ρυθμό, ουσιαστικά μηνύματα και ειλικρίνεια και ταυτόχρονα χαράζει έναν καινούργιο δρόμο στη μουσική αναζήτηση του γκρουπ.  


 

Στις 8 Νοεμβρίου οι Locomondo (Μάρκος Κούμαρης - φωνή, κιθάρα, Γιάννης Βαρνάβας - φωνή, κιθάρα, Σταμάτης Γούλας - πλήκτρα, sampler, Σπύρος Μπεσδέκης - μπάσο, Στρατής - Άγγελος Σούντρης - τύμπανα, Μιχάλης Μουρτζής - κρουστά, Θανάσης Ταμπάκης - υπεύθυνος ήχου) θα περιμένουν όλους του φίλους τους για να γιορτάσουν και να τραγουδήσουν μαζί τους για πρώτη φορά στο PassPort στον Πειραιά από τις 9.30 το βράδυ.

PassPort, Καραϊσκου 119, Πλατεία Κοραή, Πειραιάς, τηλέφωνο: 210 4296401
Ταμείο: 12 ευρώ
Προπώληση: 10 ευρώ

Σημεία Προπώλησης:
-11876
-Καταστήματα PUBLIC
-Καταστήματα Παπασωτηρίου
-Seven Spots
-PassPort Café
entertainment.in.gr-www.viva.gr
 
 http://cov.entertainment.in.gr/lo/locoafisa_b.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next page