Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

POTAMI ART FESTIVAL : 26 – 30 Ιουνίου το απόλυτο πολιτιστικό event στον Άραχθο


POTAMI ART FESTIVAL : 26 – 30 Ιουνίου το απόλυτο πολιτιστικό event στον ΆραχθοH Άρτα των θρύλων και των παραδόσεων γίνεται Γ έ φ υ ρ α  πολιτισμού ενώνοντας το χθες με το σήμερα. Η ιστορία συναντά το σύγχρονο πολιτισμό και τα σπουδαία μνημεία τον εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης.

Σπουδαία ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής (Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Locomondo, Active Member) θα βρεθούν για πέντε μέρες στην Άρτα και θα συναντηθούν με ντόπιους μουσικούς.

Η μουσική και το τραγούδι θα συναντήσουν το χορό, το βιβλίο, το σινεμά. Οι τέχνες θα ενωθούν με τον αθλητισμό. To Μουσικό Σχολείο με νεανικά γκρουπ. Οι πολιτιστικοί σύλλογοι με δεξιοτέχνες τους κλαρίνου και του ρεμπέτικου. Beach volley, beach handball, beach soccer, rafting, επιδείξεις 4Χ4, ημιμαραθώνιος , αεραθλήματα, ποδηλατοβόλτες με κυνήγι θησαυρού, επιτραπέζια παιχνίδια, διαδραστικά εργαστήρια και τα βράδια τα καλύτερα πάρτυ της πόλης
.
Σε μια έκταση 20 στρεμμάτων:
Δυο μουσικές σκηνές
Camping
Έκθεση Βιβλίου
Κινηματογραφικές προβολές
Graffiti
δωρεάν πάρκινκγ - δωρεάν ίντερνετ

Το POTAMI ART FESTIVAL είναι η πρώτη παραποτάμια διοργάνωση στην καρδιά μιας πόλης. Τα νερά του Άραχθου, το φυσικό περιβάλλον, αλλά και η ζωή μιας πόλης όπως η Άρτα θα συναντηθούν για πρώτη φορά σε μία διοργάνωση. Έτσι όλοι θα μπορούν να επισκεφθούν μνημεία, αγορά, στέκια διασκέδασης.

Το παραποτάμιο πάρκο του Δήμου Αρταίων με τις ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις του αποτελεί τον ιδανικό χώρο για τη φιλοξενία αυτής της διοργάνωσης. Και μετά από πολλά χρόνια γίνεται η αρχή.

Ο Δήμος Αρταίων μέσω της "ΑΡΤΑΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Ο.Τ.Α." έχει αναλάβει τη διοργάνωση, ενώ συνδιοργανωτής είναι η “Advice and Brogerage”, μια εταιρεία με μεγάλη εμπειρία στη διοργάνωση μεγάλων πολιτιστικών και μουσικών φεστιβάλ. Έχει συνεργαστεί με έλληνες και διεθνούς φήμης καλλιτέχνες. Επίσης έχει εμπειρία στην οργάνωση διαφόρων τουριστικών δραστηριοτήτων.

Φιλοδοξούμε να το καθιερώσουμε και θα τα καταφέρουμε.
Ήδη αυτή τη μεγάλη προσπάθεια της "ΑΡΤΑΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Ο.Τ.Α." αγκαλιάζουν και στηρίζουν, φορείς, σύλλογοι, ομάδες, o κόσμος της περιοχής, δεν συμμετέχουν απλά στο POTAMI ART FESTIVAL, αλλά επί της ουσίας είναι αναπόσπαστο κομμάτι της διοργάνωσης. Εθελοντές , όπως η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών και ο Σύλλογος Φίλων της Μουσικής, δηλώνουν τη συμμετοχή τους για την προετοιμασία και την υλοποίηση του φεστιβάλ , ενώ δεκάδες είναι οι άνθρωποι, που θα δουλέψουν όλες τις μέρες για την άψογη διεξαγωγή του.

Διασκέδαση, χαρά και γιορτή, αλλά και προβολή της Άρτας.
Ο Εμπορικός Σύλλογος της Άρτας με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου υποστηρίζει τη διοργάνωση POTAMI ART FESTIVAL και έμπρακτα θα καλωσορίσει τους συμμετέχοντες και τους επισκέπτες του.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ τα καταστήματα θα έχουν ειδικές εκπτωτικές προσφορές. Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, το POTAMI ART FESTIVAL αποκτά φίλους σε όλη την Ελλάδα. Όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει ρεκόρ συμμετοχής και επισκέψεων για την Άρτα. Η πιο μετριοπαθής εκτίμηση από το feedback της παρουσίασης και του promotion κάνει λόγο για περισσότερους από 25000 επισκέπτες. Κι αυτό γιατί το POTAMI ART FESTIVAL δεν είναι μια διοργάνωση σε κάποιο απομονωμένο σημείο, αλλά αντίθετα οι επισκέπτες θα βρίσκονται σ' ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον μέσα στο κέντρο της πόλης.

Η Εθνική Ομάδα Γυναικών του beach handball, που θα έρθει για την προετοιμασία της εδώ μαζί με άλλες 15 και πλέον ομάδες θα φέρει μεγάλο αριθμό επισκεπτών.
Ακόμα πάρα πολλοί είναι εκείνοι, που θα βρεθούν στην Άρτα απ' όλη την Ελλάδα για τους αγώνες και τις επιδείξεις, που θα φιλοξενηθούν στο φεστιβάλ με τη συνεργασία της Αερολέσχης (100 είναι μόνο οι συμμετοχές των αθλητών).

Το ίδιο συμβαίνει και με τις συμμετοχές στις επιδείξεις 4Χ4 και τους αγώνες ράφτινγκ.
Θα υπάρχει οργανωμένο δωρεάν κάμπινγκ (400 σκηνές - 50 τροχόσπιτα) και ήδη οι συμμετοχές απ΄όλη την Ελλάδα των πιστών οπαδών τέτοιων διοργανώσεων είναι πάρα πολλές και αυξάνονται καθημερινά.

Μέσα ενημέρωσης, ιστοσελίδες απ’ όλη τη χώρα έχουν ξεκινήσει να μιλούν για τη διοργάνωσή μας. Με ισχυρούς χορηγούς επικοινωνίας το πρόγραμμα του φεστιβάλ φτάνει παντού στην Ελλάδα. Ενώ μεγάλος τηλεοπτικός σταθμός αναλαμβάνει ως κεντρικός χορηγός επικοινωνίας.

Θα διανεμηθούν 150.000 φυλλάδια και 15.000 αφίσες σε όλη την περιοχή (από την Αιτωλοακαρνανία μέχρι τη Λευκάδα).

Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Άρτας και στα λεωφορεία του και στα πρακτορεία του θα διαφημίζει το POTAMI ART FESTIVAL με κινούμενες αφίσες και φυλλάδια.
Το ίδιο θα κάνει και το Αστικό ΚΤΕΛ.

Σε όλα αυτά τα έντυπα, τα baner, αλλά στο facebook και το site της διοργάνωσης (με μεγάλο αριθμό επισκεπτών) θα υπάρχουν ειδικές θέσεις για τους χορηγούς. To ίδιο θα γίνει και μέσα στις εγκαταστάσεις του Εκθεσιακού Κέντρου.

Επίσης και στούντιο του περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού ART TV καθώς και των ραδιοφωνικών σταθμών POWER FM, AMVRAKIA FM και MUSIC FM, που είναι και χορηγοί επικοινωνίας του POTAMI ART FESTIVAL. Ενώ o τηλεοπτικός σταθμός Mega μέσα από το δικό του πρόγραμμα χορηγού επικοινωνίας στηρίζει τη διοργάνωση.
Ο πήχυς έχει ανέβει ψηλά και όλα δείχνουν, ότι το POTAMI ART FESTIVAL θα καταφέρει ένα μεγάλο ρεκόρ συμμετοχών κι επισκεπτών.

Σε μια δύσκολη περίοδο για όλους πέντε μέρες δροσερής ανάσας, δίπλα στο ποτάμι, είναι απαραίτητες για όλους. Και θα μείνουν σε όλους αξέχαστες.
26 – 30 Ιουνίου εμείς θα είμαστε στο POTAMI ART FESTIVAL.  patrasevents.gr

Eσύ;

YouTube videos

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next page