Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Οι Koza Mostra με τον Αγάθωνα πάνε… BBC


Οι Koza Mostra με τον Αγάθωνα πάνε… BBC
 Απόψε το βράδυ ξεκινά το φετινό φεστιβάλ της Eurovision και ανάμεσα στις χώρες που θα προσπαθήσουν σε αυτόν, τον πρώτο ημιτελικό, να κερδίσουν το εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου είναι και η Κύπρος με το τραγούδι «Αν με θυμάσαι» που ερμηνεύει η Δέσποινα Ολυμπίου.

Την Πέμπτη, στο δεύτερο ημιτελικό διαγωνίζεται η Ελλάδα με τους Koza Mostra και τον Αγάθωνα Ιακωβίδη που θα τραγουδήσουν «Alcohol is free». Η ελληνική συμμετοχή πάντως, έχει κερδίσει πολύ καλές κριτικές από τους εκπροσώπους των υπόλοιπων χωρών, ενώ, σε ψηφοφορία που έγινε μεταξύ των δημοσιογράφων ανταποκριτών που καλύπτουν το φεστιβάλ της Eurovision, ο Ηλίας Κόζας ψηφίστηκε ως ο πιο σέξι άντρας της φετινής διοργάνωσης.

Η συνολική εμφάνιση όμως, του ελληνικού συγκροτήματος και του ρεμπέτη, τόσο επί σκηνής όσο και εκτός από αυτήν έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των ανταποκριτών από τις άλλες χώρες. Χαρακτηριστικό δε είναι ότι χθες, οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας έδωσαν συνέντευξη στο BBC που μάλιστα αυτή πρόκειται να μεταδοθεί σε διάλειμμα του δεύτερου ημιτελικού την Πέμπτη, που το ελληνικό συγκρότημα θα προσπαθήσει να κερδίσει το εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου.

Τα προγνωστικά δε είναι πολύ θετικά για την Ελλάδα, καθώς θέλουν την ελληνική συμμετοχή να περνά στον τελικό με ευκολία. Ε, από κει και πέρα όπως πολύ καλά γνωρίζουμε παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο και οι γνωστές… συμμαχίες. Πάντως, οι καλά γνωρίζοντες υποστηρίζουν ότι φέτος θα πάμε καλύτερα από ότι πήγαμε πέρυσι, οπότε αυτό είναι ένα ευχάριστο μήνυμα.

Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι η Eurovision είναι μία γιορτή τραγουδιού και άσχετα αν μας αρέσει ή όχι, είναι από τις διοργανώσεις αυτές που «ανταμώνουν» διάφορα μουσικά ρεύματα των ευρωπαϊκών χωρών.   
 Από Newsit.gr

Next page