Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013

Σύμπραξη με ρεμπέτικα, σεφαραδίτικα και ήχους της Μεσογείου

Σύμπραξη με ρεμπέτικα, σεφαραδίτικα και ήχους της Μεσογείου Ο Γιώργος Νταλάρας μάς έχει συνηθίσει στις συμπράξεις με ξένους καλλιτέχνες και στους πειραματισμούς. Τώρα, το ταξίδι του κάνει μια ιδιαίτερη στάση στις μουσικές της Μεσογείου και μάλιστα με συνοδοιπόρο τη σπουδαία ισραηλινή ερμηνεύτρια Νόα (μαζί στη φωτογραφία).
 «Αυτές θα είναι οι πρώτες μου συναυλίες στην Αθήνα. Νιώθω πολύ χαρούμενη που μου δίνεται η ευκαιρία να σας παρουσιάσω τη μουσική μου και να γνωρίσω την υπέροχη χώρα σας» δήλωσε η ίδια. Και οι δύο καλλιτέχνες ετοιμάζονται πυρετωδώς για τις δύο βραδιές στις 7 και 8 Μαρτίου που θα πλημμυρίσει η Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών με μελωδίες ρεμπέτικων, σεφαραδίτικων, παλαιών και νέων τραγουδιών της Μεσογείου καθώς και ελλήνων συνθετών.
  Ο Νταλάρας και η Νόα πρόσφατα ερμήνευσαν από κοινού το κομμάτι «Τι θα πει έτσι είναι» των Νίκου Αντύπα - Αρη Δαβαράκη. Τώρα στις δύο συναυλίες στο Μέγαρο θα συμμετάσχουν η Ανδριάνα Μπάμπαλη, ο Νίκος Αντύπας, δέκα έλληνες σολίστες, το Κουαρτέτο Εγχόρδων Solis από τη Νάπολι και ο κιθαρίστας Γκιλ Ντορ.  
www.tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next page